Ajax kan zich opmaken voor lastige bekerklassieker; De Kuip uitverkocht

( 0 reacties)
Ajax kan zich opmaken voor lastige bekerklassieker; De Kuip uitverkocht

Ajax en Feyenoord speelden na de winterstop al tegen elkaar en dat spektakelstuk voor de neutrale kijker eindigde in een overwinning voor de Rotterdammers. De ploegen staan in de halve finale van de beker weer tegenover elkaar. 

Erik ten Hag wil dan met zijn ploeg revanche nemen, maar Giovanni van Bronckhorst wil hetzelfde kunstje nog eens herhalen. De Rotterdammers kunnen rekenen op een uitverkocht stadion en er zijn geen supporters uit Amsterdam aanwezig in de havenstad. Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. 

De kaartverkoop startte op 6 februari en dat was om extra zout in de wonden te strooien van de Amsterdammers, die de competitiewedstrijd natuurlijk met die cijfers verloren. "Feyenoord kan in de halve finale van de TOTO KNVB-beker rekenen op de steun van een tot de nok toe gevulde Kuip. De laatste kaarten voor de kraker tegen Ajax werden zaterdag verkocht."

"Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes konden de afgelopen periode met voorrang kaarten kopen voor de bekerklassieker en maakten daar massaal gebruik van. Er zijn voor deze bekerwedstrijd geen kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange, omdat seizoenkaarthouders hun kaart niet kunnen aanbieden voor dit duel." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!