''Real Madrid neemt Ajax eigenlijk helemaal niet serieus''

( 0 reacties)
''Real Madrid neemt Ajax eigenlijk helemaal niet serieus''

Valentijn Driessen denkt dat Ajax aan het einde van het seizoen met lege handen staat. De chef voetbal van De Telegraaf verwacht niet dat de Amsterdammers deze maand weten te winnen van Real Madrid en Feyenoord. Ook het binnenhalen van de landstitel wordt een lastig karwei.

"Er is geen ploeg die met twee doelpunten verschil in Madrid van Real wint. Ik ken ze niet, die dat doen. Dus die laten zich echt niet uitschakelen. Ramos pakt gewoon een gele kaart om die wedstrijd niet te hoeven spelen. Dat zegt natuurlijk al genoeg", zegt Driessen aan tafel bij Veronica Inside. "Ze nemen Ajax eigenlijk helemaal niet serieus, wat dat betreft."

Volgende week woensdag gaat Ajax in de KNVB Beker op bezoek bij Feyenoord. "Die waren tegen FC Groningen helemaal niets, maar dan zal je zien: het oude liedje weer, tegen Ajax staan ze er ineens. De Kuip er weer achter. Feyenoord-uit is levensgevaarlijk, en de beker is voor hen nu nóg belangrijker geworden nu AZ ze in de competitie ook al op de hielen ziet", aldus Driessen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!