Huntelaar vol vertrouwen: ''Die wedstrijden hebben onze ogen geopend''

( 0 reacties)
Huntelaar vol vertrouwen: ''Die wedstrijden hebben onze ogen geopend''

Ajax doet het dit seizoen geweldig in de Champions League en het vertrouwen op een stunt groeit steeds meer. Klaas-Jan Huntelaar denkt dat twee wedstrijden daarbij enorm hebben geholpen. 

De aanvaller merkte dat het vertrouwen groeide na het gelijke spel in Duitsland tegen Bayern München en de andere wedstrijd was de sensationele overwinning op Real Madrid, waardoor de titelhouder uit het toernooi werd geschopt. "Die wedstrijden hebben onze ogen geopend, om het zo maar eens te zeggen. Als je van Real kan winnen, die de beker toch drie keer achter elkaar wonnen, dan kun je ver komen in de Champions League. Dat is iets moois'', vertelt hij aan Ajax TV

De spits en zijn ploeggenoten moeten het nu opnemen tegen Juventus en dat had de aanvaller liever niet gezien. "Ik had Manchester City en Juventus opgeschreven als de twee lastigste tegenstanders voor de loting. Dan wordt het uiteindelijk Juventus. Ik denk wel dat ze in het voordeel zijn, maar alles valt of staat met hoe je de eerste wedstrijd speelt. Thuis met het publiek erachter, de Europese sfeer, dan kan er veel gebeuren. Dat hebben we al vaker gezien en dat moet nu weer gebeuren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›