Sierhuis wil Ajax pijn doen: ''Dat kunnen zij mij niet verwijten''

0
Sierhuis wil Ajax pijn doen: ''Dat kunnen zij mij niet verwijten''

Kaj Sierhuis heeft een bijzondere week. De huurling van Ajax zag zijn werkgever de halve finales van de Champions League bereiken en staat zaterdag met FC Groningen tegenover Ajax.

"Ik bereid me voor zoals altijd, al is het natuurlijk een speciaal affiche voor mij", vertelt Sierhuis in gesprek met De Telegraaf. "Ik denk dat het voor Ajax één van de lastigste wedstrijden nog is, maar wij spelen nog voor play-offs om Europees voetbal."

Sierhuis zal zich niet inhouden tegen Ajax. "Ik speel nu bij FC Groningen, dat is het enige wat nu telt. Het zou zuur zijn voor Ajax als ze het bij ons laten liggen, maar dat kunnen ze mij niet verwijten. Ik ga keihard mijn best doen voor FC Groningen en dan moeten zij maar laten zien dat ze beter zijn dan wij. Zo simpel is het", aldus de spits, die wel genoot van de zege van Ajax op Juventus.

"Of ik als supporter keek? Natuurlijk", geeft hij aan. "Ik was wel wat nerveus. Mijn vrienden die uit bij Juventus zo’n wedstrijd spelen, dat is prachtig. Kippenvel. Ik was vol ongeloof dat ze dit nog wisten te flikken ook. In de groepsapp heb ik ze gefeliciteerd. Alle jongens die er niet bij waren gaven aan dat het fantastisch was. Het is bizar eigenlijk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›