Interesse voor Tadic: ''Als een grote club komt, dan gaat hij weg''

0
Interesse voor Tadic: ''Als een grote club komt, dan gaat hij weg''

Hans Kraay vermoedt dat Tadic in Amsterdam aan zijn laatste maanden bezig is. De Serviër heeft met zijn spel in de Champions League de aandacht van Europese topclubs getrokken.

"Er leek even sprake van dat Guardiola interesse in hem had", vertelt Kraay bij De Tafel van Kees. "Dat beaamde hij ook wel. Hij zei na Real Madrid dat hij absoluut bij Ajax zou blijven, maar nu zegt hij dat hij de speculaties niet wil voeden. Als er een grote club komt, dan gaat hij toch weg, denk ik."

Willem van Hanegem is fan van Tadic, maar kan zich ook aan hem ergeren. "Als hij maar niet vervelend is. Hij heeft een periode gehad dat hij alleen maar om kaarten vroeg en ondersteboven lag. Ga nou voetballen en wees niet daar mee bezig. Bij Feyenoord haalde hij zichzelf uit de wedstrijd. Hij liep ook de hele tijd naar de trainer. Ga gewoon spelen."

"Ik vind het een geweldige speler, het is een professional pur sang", stelt Hans Nijland. "Bij Groningen was hij er al ver voor de training. Dan deed hij extra buikspieroefeningen etc. Hij had binnen de club aandacht en belangstelling voor iedereen. Een geweldige professional."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›