''De achterstand met Ajax en PSV hoort niet zo groot hoort te zijn"

0
''De achterstand met Ajax en PSV hoort niet zo groot hoort te zijn"

Feyenoord won dit weekend van AZ en daardoor is de derde plek veilig gesteld. De club ligt echter wel mijlenver achter op de topclubs Ajax en PSV. 

Clubwatcher Sinclair Bischop vindt dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een wisselvallig seizoen doormaakt. "Ze kunnen inderdaad wel een hoog niveau aantikken. Als je optelt waar Feyenoord het verspeeld heeft, is het echt zonde. Ik denk wel dat Feyenoord op de derde plaats hoort, maar dat de achterstand met Ajax en PSV niet zo groot hoort te zijn'', vertelt hij aan RTV Rijnmond

Het seizoen van de Rotterdammers kent hoge pieken, maar ook enorm diepe dalen. "Ze kunnen met 4-0 van Trencin en met 2-0 van De Graafschap verliezen en met 6-2 winnen van Ajax. Dat zijn uitersten die helemaal niet passen bij Feyenoord en deze selectie", aldus de clubwatcher.

Journalist Bart Vlietstra deelt die mening. Hij ziet dat de club uit de havenstad niet constant genoeg presteert. "Het blijft verbazingwekkend wat ze kunnen brengen tegen de beste clubs. Dat is best wel vaak op topniveau, en tegen de mindere clubs valt het veel te vaak tegen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›