Geen onderschatting bij Tottenham: ''Ajax is een erg goed team''

1
Geen onderschatting bij Tottenham: ''Ajax is een erg goed team''

Ajax neemt het dinsdagavond in Engeland op tegen Tottenham Hotspur, dat op haar hoede is voor Ajax. Lucas Moura verwacht een moeilijke wedstrijd tegen de Amsterdammers.

"We hebben de wedstrijd tegen Juventus gezien", zegt Lucas op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Ajax is een erg goed team met veel jonge en snelle spelers. Ze zijn erg gevaarlijk. Het wordt moeilijk om de wedstrijd te winnen, maar ik denk dat we er klaar voor zijn."

"Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen. We hebben tweemaal negentig minuten om alles te geven, op het veld moet je laten zien wie de favoriet is", aldus de Braziliaan, die weet dat Tottenham Harry Kane en Heung-min Son moet missen. "Son is heel belangrijk voor ons, net als Kane. Ik ben blij dat Son er weer bij is in de tweede wedstrijd, hopelijk speelt Kane dan ook weer."

Lucas hoopt Ajax uit te schakelen en de Champions League-finale te halen. "Dit is een heel groot moment voor mij, ik moet er echt van gaan genieten. Toen ik een kind was droomde ik hier al over, nu speel ik daadwerkelijk de halve finale. Het maakt me heel blij en heel trots, maar dit mag niet het einde zijn voor ons. Ik wil naar die finale en ik wil de Champions League winnen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Apr 2019 om 19:08
    TOTTENHAM v AJAX LIVE STREAMlNG: WWW.FUTBOLAZTECA.NET

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›