Koeman tempert verwachtingen: ''Ik moet lachen om alle meningen''

0
Koeman tempert verwachtingen: ''Ik moet lachen om alle meningen''

Ronald Koeman kan zich niet vinden in de door de media aangemeten favorietenrol van Ajax in aanloop naar de Champions League-wedstrijd met Tottenham Hotspur. De bondscoach van het Nederlands Elftal tempert de verwachtingen.

"Ik moet lachen om alle meningen", zegt Koeman in gesprek met NOS. "In een aantal maanden tijd zijn we doorgeslagen naar de andere kant. Opportunisme? Ja... Ik hoor dat we Tottenham wel even gaan wegspelen. Nou, ik kan je verzekeren: ondanks de problemen die ze hebben, kan Tottenham een heel sterk elftal op de been brengen. Het wordt een heftige strijd, maar Ajax is weer niet kansloos."

Koeman is complimenteus over trainer Erik ten Hag, het tactische brein achter het internationale succes van Ajax."Bij mij heeft hij nooit ter discussie gestaan, omdat ik weet dat hij een vakman is die het op zíjn manier doet. Misschien verwachtten ze bij Ajax of in Amsterdam op het begin wat anders, maar ik denk dat iedereen inmiddels wel beseft dat Ten Hag een geweldige trainer is", besluit Koeman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›