''Verlies van Ajax tegen Tottenham had PSV energie moeten geven''

0
''Verlies van Ajax tegen Tottenham had PSV energie moeten geven''

PSV heeft zondag verloren van AZ Alkmaar en hierdoor het kampioenschap uit handen gegeven. Dit is onbegrijpelijk volgens PSV-volger van Marco Timmer van Voetbal International.

"Het verlies van Ajax tegen Tottenham had PSV energie moeten geven, maar dat kwam er op het veld totaal niet uit", zegt Timmer, PSV-watcher voor Voetbal International bij NOS Sportforum. "Volgens Mark van Bommel leek het of zijn spelers met dikke benen speelden. Maar dat leek niet zo, dat was gewoon zo. De druk is de jonge spelers van PSV gewoon teveel geworden", begint Timmer bij Sportforum op NPO Radio 1.

Volgens Timmer heeft de goede start van de competitie veel verbloemd. "Ajax heeft zoveel geld uitgegeven dat het eigenlijk knap is dat PSV zo lang dichtbij is gebleven", zegt Timmer. "PSV is slachtoffer geworden van het eigen succes. Er was een nieuwe trainer, een nieuwe technisch manager, een nieuwe hoofd jeugdopleiding. Daarmee wonnen ze zestien van de eerste zeventien wedstrijden. Ze hebben boven hun stand geleefd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›