''Of Bandé op weg is naar de uitgang? Het begint er wel op te lijken''

0
''Of Bandé op weg is naar de uitgang? Het begint er wel op te lijken''

Ajax-watcher Mike Verweij weet niet of de toekomst van Hassane Bandé wel bij Ajax ligt. De van KV Mechelen overgekomen aanvaller heeft in een seizoen vol blessureleed geen enkele officiële wedstrijd gespeeld. 

"Of Bandé op weg is naar de uitgang? Het begint er wel op te lijken", aldus Verweij in een podcast van De Telegraaf. "Hij is geblesseerd geraakt en heeft een terugslag gehad. Hij traint nu weer niet. Wat daar mee aan de hand is... Hij heeft een heel seizoen niet gespeeld. Hij is in de voorbereiding geblesseerd geraakt. Het is natuurlijk geen lekkere binnenkomer."

Ook Vaclav Cerny is bij Ajax op een zijspoor beland. "Cerny is gebleven, maar kon in de winterstop naar sc Heerenveen. Hij heeft hierna nog een eenjarig contract. Er is hier en daar wat interesse, maar dat Ten Hag hem niet als basisspeler ziet is wel duidelijk", aldus Verweij. 

Ten slotte laat Verweij zich uit over de situatie van Kasper Dolberg, die dit seizoen vaak genoegen moest nemen met een wisselrol. "Dolberg heeft zichzelf een heel slechte dienst bewezen tegen Tottenham Hotspur. Dat Traoré mocht invallen tegen FC Utrecht zegt heel veel. Ik denk dat Ten Hag een beetje klaar is met Dolberg, maar ik denk niet dat ze hem volledig afschrijven. Als hij blijft krijgt hij gewoon een kans en een plek in de selectie, maar zijn ontwikkeling staat wel stil."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›