''Als kind zag ik Ajax prijzen winnen, nu maak ik het zelf mee''

0
''Als kind zag ik Ajax prijzen winnen, nu maak ik het zelf mee''

Noussair Mazraoui kijkt uit naar de kampioenswedstrijd van Ajax. De rechtsback speelde ruim een jaar geleden nog bij Jong Ajax, maar is nu een vaste waarde in het elftal van trainer Erik ten Hag.

"Prijzen winnen met Ajax 1 is geweldig. Vooral omdat ik uit de jeugdopleiding van Ajax kom. Als klein jongetje zag ik Ajax prijzen winnen en dat ik dat nu zelf meemaak, is zo mooi", zegt Mazraoui op de officiële website van Ajax.

Mazraoui gaat voor niets minder dan de winst tegen De Graafschap. "We gaan er nog een keer vol tegenaan met z'n allen en willen er sportief gezien ook een feestje van maken. Vooral omdat je weet dat dit de laatste keer is dat je met dit team speelt. Het is een afscheid en we moeten ervan genieten. Lekker voetballen, mooie doelpunten maken, plezier hebben. Eigenlijk wat we het hele seizoen al doen en uitstralen", aldus de Marokkaan, die geniet van het huidige Ajax.

"Wat ons zo bijzonder maakt is de manier waarop we met elkaar omgaan. Zowel binnen het veld als daarbuiten. De gunfactor is groot, de sfeer is goed, er wordt veel gelachen, we willen elkaar beter maken", meent hij. "'Dat klinkt heel lief hè? Maar omdat je zo goed met elkaar bent, kan je ook heel eerlijk zijn tegen elkaar. We durven elkaar op onze donder te geven, omdat je weet dat het niet bedoeld is om te kleineren, maar om iemand beter te maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›