Advies voor Ziyech: ''Arsenal de meest logische plek"

0
Advies voor Ziyech: ''Arsenal de meest logische plek"

Hakim Ziyech vertrekt naar Arsenal, dat denken Voetbal International-journalisten Süleyman Öztürk en Bas van den Hoven. De twee verslaggevers denken ook dat de Marokkaanse middenvelder daar de meeste kans maakt op een basisplaats.

"Ik dacht een tijdje geleden aan AS Roma of Olympique Lyon, de Europese subtop, maar het laatste halfjaar heeft hij zich enorm ontwikkeld", begint Özturk. Hij vindt dat Ziyech speelt met passie, beleving en strijd. "En als je dat toevoegt aan zijn kwaliteiten heb je een unieke speler. Het is een soort sollicitatiebrief voor de Europese top."

Van den Hoven denkt daarom aan Arsenal. De club uit Londen zou te weinig creativiteit hebben. Daarnaast zeggen de journalisten dat Mesut Özil geen goede relatie heeft met manager Unai Emery, die vindt dat hij te veel duels verliest en te weinig defensieve arbeid levert. "Ziyech heeft zich op dat vlak enorm ontwikkeld. De Europese top is denk ik wel overtuigd. Wat betreft het veroveren van een basisplaats is Arsenal de meest logische plek."

Volgens Özturk moet Arsenal met een goed plan komen. "Je moet heel serieus met hem zijn. Als je dat bent, is Arsenal gezien de huidige selectie en de mogelijkheden die ze hebben een prima optie voor Ziyech.'

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›