Verrassende gast op kampioensfeest Ajax: ''Blij dat ik mocht komen''

0
Verrassende gast op kampioensfeest Ajax: ''Blij dat ik mocht komen''

Maximilian Wöber maakte in de winterstop de overstap van Ajax naar Sevilla. Vanwege zijn aandeel in de eerste seizoenshelft was de Oostenrijker echter wel welkom op het kampioensfeest van de Amsterdammers.

"Ik was onderdeel van het seizoen, ik heb vooral in de Champions League nog flink wat wedstrijden gespeeld. Dus ja, ik voel me er onderdeel van en dat voelt goed", zegt Wöber tegenover Ajax Showtime. "Het is niet hetzelfde als je er het hele seizoen hebt gespeeld. Maar als ik zie hoe de jongens reageerden toen ik terugkwam (voor de festiviteiten, red.), voelde ik me nog zeker onderdeel van het team."

Wöber genoot van het feest in Amsterdam. "Ze vroegen mij of ik kon komen voor de festiviteiten. Ik wilde eerst bij Sevilla vragen of zij het goed vonden. Ajax vertelde dat ik moest komen, omdat ik onderdeel was van dit team. Mijn zaakwaarnemer sprak met Sevilla en Sevilla vertelde me dat het mocht. Ze vonden dat ik er onderdeel van was en dat ik het verdiende. Ja, ik was dan ook erg blij dat ik mocht komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›