Blind maakt indruk: ''Een genot om naar te kijken''

0
Blind maakt indruk: ''Een genot om naar te kijken''

Het Nederlands elftal verloor gisteren met 1-0 van Portugal. De ploeg kreeg een doelpunt tegen, maar het grootste probleem lag gisteren bij de aanvallers van Oranje.

De ploeg wist eigenlijk niks te creëren en daar ging het vooral fout. Met de defensie zit het wel snor, want de tegenstander wist ook niet heel veel kansen te krijgen. Pierre van Hooijdonk is vooral te spreken over Daley Blind. "Hoe vast hij in het positiespel is, hoogstandjes... Vooraf hebben we het er al even over gehad hoe goed het seizoen is dat hij draait. Hij is continu op zoek naar ballen die hij tussen de linies kan geven, zijn aannames zijn altijd goed. Een genot om naar te kijken."

Analist Rafael van der Vaart sluit zich helemaal bij Van Hooijdonk aan. "Je ziet ook dat als een aanname goed is... dan lijkt het altijd alsof je meer tijd hebt. Maar wat ik ook vind: hij had een paar sprintduels, dat ziet er niet snel uit, maar ik denk dat hij sneller is dan we denken. En die voorzet op Luuk de Jong was fantastisch'', vertelt de oud-Ajacied voor de camera van de NOS.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›