'Aan Ajax gelinkte Robben praat met Turkse topclub'

( 0 reacties)
'Aan Ajax gelinkte Robben praat met Turkse topclub'

Arjen Robben heeft zijn laatste wedstrijd voor Bayern München gespeeld en het is de vraag waar hij de supporters volgend seizoen op de banken laat staan.

De aanvaller wordt aan meerdere clubs gelinkt sinds bekend is dat de Duitse club zijn contract niet ging verlengen. Hij werd in verband gebracht met een terugkeer naar Nederland, maar inmiddels lijkt de buitenspeler naar Turkije te gaan. Fanatik meldt dat Robben in gesprek is met Besiktas.

De oud-speler van PSV hoeft over interesse niet te klagen, want de aanvaller heeft al meerdere lucratieve contracten voorgeschoteld gekregen uit China en het Midden-Oosten. Robben lijkt echter meer te voelen voor een overstap naar Turkije. Achter de schermen zouden al contacten zijn gelegd over een transfer naar Besiktas. Wel zou hij bedenktijd hebben gevraagd aan de Turkse topclub.

De aanvaller werd de voorbije weken ook aan Ajax gelinkt. De Amsterdammers hebben een geweldig seizoen achter de rug met de landstitel, de bekerwinst en een uitmuntende Champions League-campagne die strandde in de halve finale van het toernooi. De club wil komend seizoen weer hoge ogen gooien en daar zou Robben bij kunnen helpen. De aanvaller lijkt echter voor een buitenlands avontuur te kiezen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›