Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Ten Hag blij met contractverlenging: ''Zal een hell of a job zijn''

( 0 reacties)
Ten Hag blij met contractverlenging: ''Zal een hell of a job zijn''

Erik ten Hag verlengde vandaag zijn contract bij Ajax. De oefenmeester ligt nu tot medio 2022 vast bij de landskampioen.

"Ik ben heel blij", reageert Ten Hag op de officiële website van Ajax. "We hebben een fantastisch jaar gehad en willen dit nu verder uitbouwen. De club verder vooruit helpen. De resultaten die we tot dusver hebben behaald waren fantastisch. Het zal een hell of a job zijn om dat te herhalen. Maar we zullen onze doelen weer gaan stellen en opnieuw voor resultaten gaan."

Ten Hag heeft het heel erg naar zijn zin bij Ajax. "De samenwerking is heel prettig, op alle niveaus binnen de club", meent de 49-jarige oefenmeester. "De stijl van voetballen past bij Ajax, maar ook bij mij. Ook de wisselwerking met het publiek kan ik enorm waarderen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›