Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

''De Serie A zou onder die omstandigheden een optie kunnen zijn''

( 0 reacties)
''De Serie A zou onder die omstandigheden een optie kunnen zijn''

Matthijs de Ligt heeft nog altijd niet bekendgemaakt waar hij de komende seizoenen te zien zal zijn. Aaron Winter, assistent-trainer van Ajax denkt dat De Ligt de juiste keuze zal maken.
 
"De Ligt is net als zijn teamgenoten en erg intelligente speler. Hij zal het team kiezen dat het beste bij hem past. Ik ben ervan overtuigd dat hij een team vindt dat wil voetballen. Dan zal hij het goed doen. De Serie A zou onder die omstandigheden een optie kunnen zijn", aldus Winter tegenover Sky Sports Italy.
 
De Ligt kan al maandenlang rekenen op belangstelling van tal van Europese topclubs. Naast Juventus zijn op dit moment Paris Saint Germain en Real Madrid ook concreet voor de komst van de Ajax-verdediger.
 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›