Ten Hag over toekomst Ziyech: ''Dat zou dit jaar ook kunnen gebeuren''

( 0 reacties)
Ten Hag over toekomst Ziyech: ''Dat zou dit jaar ook kunnen gebeuren''

Erik ten Hag is enorm blij met de overstap van Quincy Promes naar Ajax. De 27-jarige Amsterdammer wordt overgenomen van Sevilla FC. 

"Fantastisch nieuws natuurlijk", meent Ten Hag in gesprek met Ajax TV. "Een speler die nog midden in zijn carrière zit en nog veel wil winnen. Hij brengt veel ervaring mee, is bij Spartak Moskou speler van het jaar en topscorer geweest. Een meermaals international, kortom: die kan wel wat toevoegen aan Ajax."

Ten Hag heeft een uitstekende verstandhouding met Quincy Promes. De twee werkten in het verleden al samen bij Go Ahead Eagles. "De goede connectie met hem heb ik altijd gehouden. De band tussen ons is er zeker, maar we zijn er bij Ajax met zijn allen van overtuigd dat dit een speler is die Ajax verder kan helpen."

Met het aantrekken van Promes lijkt Ajax in te spelen op een vertrek van Hakim Ziyech of David Neres.  "Maar we hebben vorig jaar ook gezien dat Hakim Ziyech zou vertrekken, maar toen bleef hij toch. Dat zou dit jaar ook kunnen gebeuren. We krijgen heel veel concurrentie, dus ze mogen het samen gaan uitzoeken", besluit Ten Hag. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›