Ødegaard licht keuze toe: ''Mijn gevoel was doorslaggevend''

0
Ødegaard licht keuze toe: ''Mijn gevoel was doorslaggevend''

Het kwam voor velen als een verrassing toen Martin Ødegaard zijn keuze voor Real Sociedad bekend maakte. De Noorse aanvaller stond in de belangstelling van Ajax, maar koos bewust voor de club uit Baskenland. 

"Het klopt dat grote clubs mij wilden, clubs die in de Champions League en Europa League spelen. Met zulke alternatieven is het natuurlijk altijd een lastige keuze", vertelt Ødegaard, geciteerd door Voetbal International.

Hoewel het voor de buitenwereld duidelijk is dat Bayer Leverkusen en Ajax achter de Noor aan zaten, weigert Ødegaard de geïnteresseerde clubs bij naam te noemen. "Uit respect voor die clubs wil ik er niets specifieks over zeggen, maar ik kan wel bevestigen dat er veel interesse was", stelt de 20-jarige middenvelder. 

Na lang nadenken kwam Ødegaard tot zijn keuze voor Real Sociedad. "Of je bij een topclub zit of bij bijvoorbeeld een club in Nederland, het gaat altijd om de speeltijd die je krijgt. Je moet ook voor een hoger niveau gaan en vertrouwen krijgen. Mijn gevoel bij Real Sociedad was doorslaggevend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›