De Visser oordeelt: ''Het is te veel geweest voor Ziyech''

( 0 reacties)
De Visser oordeelt: ''Het is te veel geweest voor Ziyech''

Hakim Ziyech was de ster van het Marokkaanse nationale team, maar groeide afgelopen weekend uit tot de schlemiel. De Ajacied leidde met een gemiste strafschop tegen Benin de blamerende uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup in.

Khalid Boulahrouz steunt hem echter volledig. Ziyech schoot aan het eind van de reguliere speeltijd op de paal. "Dit is gewoon pech", zegt Boulahrouz bij Voetbalzomer, een programma van FOX Sports. "Ik vind het grote klasse dat zo'n jongen als Ziyech gewoon achter de bal gaat staan. Dit vraagt om persoonlijkheid: je weet dat dit de laatste minuut van de wedstrijd is, heel veel druk vanuit het thuisfront, je weet wat er gebeurt als je mist... En dan gaat hij er toch staan."

Ziyech stak niet in grootse vorm gedurende de Afrika Cup. Niet raar, meent meesterscout Piet de Visser. De tank van de 26-jarige aanvallende middenvelder was simpelweg leeg. "Het is te veel geweest. Hij heeft bij Ajax alles gespeeld, een WK achter de rug en dan dit meemaken. Al die vedettes hebben eigenlijk gefaald", aldus De Visser.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›