''Ik weet zijn gevoel, Alderweireld is altijd Ajacied geweest''

( 0 reacties)
''Ik weet zijn gevoel, Alderweireld is altijd Ajacied geweest''

Sonny Silooy is benieuwd hoe, maar ook of de jeugd de komende jaren gaat doorstromen naar het eerste elftal van Ajax. Hij beseft dat het lastig is om goede opvolgers te halen voor toptalenten als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. 

"Die kun je nooit vervangen", legt hij uit in gesprek met Ajax Showtime. "Je moet maar net weer tegen zulke goede spelers aanlopen. Zulke spelers kosten ook een hoop geld. In de O19 lopen veel O17-spelers en bij Jong Ajax staan er geen spelers op de deur te kloppen bij het eerste elftal. Je moet afwachten hoe het loopt en misschien klopt er straks wel iemand op de deur", aldus Silooy.

Zelf heeft hij nog geregeld contact met Toby Alderweireld. "Ik weet zijn gevoel, hij is altijd Ajacied geweest", vervolgt hij. "Maar ik weet het (of hij terugkeert, red.) niet. Het zijn de keuzes van de speler. Daley (Blind, red.) heeft het gedaan en ikzelf ook. Het salarisplafond is omhoog getrokken, dus spelers willen misschien eerder terug komen. Als je van je club houdt, kom je graag terug." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›