Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Van de Beek eerlijk: ''Ik had echt twee weken niets gedaan''

( 0 reacties)
Van de Beek eerlijk: ''Ik had echt twee weken niets gedaan''

Donny van de Beek is na zijn welverdiende vakantie teruggekeerd bij Ajax. Zondag maakte hij zijn eerste speelminuten in de oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir (2-1).

"Ik denk dat we het wel redelijk gedaan hebben voor de eerste keer", blikt Van de Beek terug voor de camera van Ajax TV. "Natuurlijk konden een paar dingen ook beter, maar hier kunnen we voort op borduren. We moeten steeds fitter worden. Soms zit je in een hoge hartslag en dan merk je dat het vakantiegevoel er even uit moet."

"Persoonlijk voel ik me lekker", vervolgt de middenvelder. "Qua conditie voel je dat je op moet starten, maar dat er toch nog een goede basis in zit. Dat gevoel zal snel terugkomen", aldus Van de Beek, die tijdens zijn vakantie niet veel trainde.

"Ik had echt twee weken niets gedaan", beaamt hij. "Dat doe ik altijd om in je hoofd weer lekker fris en scherp te worden. De laatste week heb ik het weer een beetje opgepakt en wat dingen gedaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›