Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Veltman krijgt advies: ''Zelfs als reserve is West Ham een prima stap''

( 0 reacties)
Veltman krijgt advies: ''Zelfs als reserve is West Ham een prima stap''

VI-verslaggever Suleyman Özturk raadt Joël Veltman aan om ten allen tijde de overstap naar West Ham United te maken. Ook als Veltman bij The Hammers gezien wordt als tweede keus, adviseert Özturk de Ajacied om het avontuur aan te gaan. 

West Ham heeft in de persoon van Ryan Fredericks al een rechtsback in huis. "Als Veltman voor West Ham kiest, dan is hij een optie voor erbij", stelt Özturk in een video van Voetbal International. "Ik snap West Ham wel, want hij is waarschijnlijk een redelijk goedkope optie."

Qua spel zou West Ham United goed bij Veltman passen, want de club uit Londen probeert net als Ajax attractief voetbal te spelen. "Dat zie je ook aan de aankopen die ze doen, zoals Pablo Fornals. Dat is een jongen die ook heel goed kan voetballen", vertelt Özturk. "Het is een minder fysiek elftal en een meer voetballend elftal. Veltman als type past dus wel bij West Ham. Het is gewoon een wat fysieker Ajax dat elke week aan de bak moet."

Özturk gunt Veltman de stap naar West Ham United van harte. "Voor hem zou het een prachtige transfer zijn. Londen is een prachtige stad, West Ham een prachtige club. Zelfs als reserve zou West Ham een prima stap zijn. De vraag is of Veltman dat zelf wil. Ik zou het wel weten. Als ik reserve ben bij Ajax en ik kan reserve zijn in de Premier League, dan is het niet zo moeilijk natuurlijk", besluit de journalist.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›