Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Dolberg eerlijk: ''Ik heb me geen moment honderd procent gevoeld''

( 0 reacties)
Dolberg eerlijk: ''Ik heb me geen moment honderd procent gevoeld''

Kasper Dolberg hoopt zich dit seizoen te revancheren ten opzichte van vorig seizoen. De Ajacied denkt voordeel te halen uit het feit dat hij dit seizoen de hele voorbereiding heeft meegedraaid.

"Het is heel moeilijk om – zoals vorig seizoen – pas aan te sluiten als de voorbereiding al voorbij is", vertelt Dolberg op de website van Ajax. "De anderen jongens zitten dan al in een bepaald ritme, pik dan nog maar eens aan. Ik heb me vorig jaar geen moment honderd procent gevoeld. Wat je nodig hebt, zijn continu die negentig minuten. Die tien duels op rij, die maken het verschil. Bij mij was het de hele tijd: erin, eruit."

Dolberg is erop gebrand om zich dit seizoen te verbeteren. "Mijn grootste aandachtspunt is het drukzetten. De trainer vindt vooral dat dat beter moet", zegt de Deense aanvaller, die het eens is met zijn trainer. "It makes sense. Hij verwacht en vraagt veel van me. Dat zie ik als positief, want dat betekent dat hij iets in me ziet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›