Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

''Het blijft de vraag of Marin en Promes het niveau zullen halen''

( 0 reacties)
''Het blijft de vraag of Marin en Promes het niveau zullen halen''

Ajax kan door de Champions League-successen van vorig seizoen en de verkoop van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong miljoenen investeren op de transfermarkt. Volgens Youri Mulder is dit niet goed voor de spanning in de Eredivisie.

"Er is vrees bij Feyenoord en PSV dat ze achterop geraken. Door de enorm hoge transferbedragen en deelname aan de Champions League zullen die clubs ook moeten volgen", aldus Mulder bij Sporza.

Ajax versterkte zich deze zomer al voor tientallen miljoenen. "Ajax heeft nu natuurlijk de portemonnee om spelers van 10-15 miljoen te halen, over wie ze voorheen twijfelden omdat de som te hoog was. Het blijft wel de vraag of Marin en Promes het niveau van De Jong en Ziyech zullen halen. Dat weet je niet van tevoren, maar dat is het leuke aan voetbal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›