AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

Ten Hag lovend: ''Hij heeft een megaontwikkeling ingezet''

( 0 reacties)
Ten Hag lovend: ''Hij heeft een megaontwikkeling ingezet''

Donny van de Beek wordt al langere tijd gelinkt aan Real Madrid, maar Erik ten Hag hoopt dat de middenvelder dit seizoen in de Johan Cruijff Arena blijft.

''Hij is een belangrijke spil in onze speelwijze. Op ons middenveld brengt hij dynamiek buiten het spelinzicht dat hij heeft en het vermogen om voor de goal van de tegenstander te komen. Daarmee speelt hij een heel belangrijke rol", benadrukt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. Dat hij een doelpunt kan maken liet hij dit weekend ook weer zien tegen FC Emmen en hij gaf ook nog een assist.

De interesse van Real Madrid maakt Ten Hag niet onzeker. "Ik ben daar vrij onverstoorbaar onder. Je hebt het toch niet in de hand. Hij heeft een megaontwikkeling ingezet. Zeker vanaf 1 januari. Op de positie waar hij nu speelt, dicht bij de spits, heeft hij zich zo in de kijker gespeeld dat de allergrootste clubs van Europa op dit moment achter hem aan zitten. Maar als Ajax zullen we er alles aan doen om hem te laten blijven."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›