AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

Stam gooit handdoek in de ring: ''Wij kunnen niet meedoen om de titel''

( 0 reacties)
Stam gooit handdoek in de ring: ''Wij kunnen niet meedoen om de titel''

Feyenoord eindigde vorig seizoen op een grote afstand van Ajax en PSV. Dit seizoen is de ploeg ook moeilijk begonnen en daarom gooit Jaap Stam de handdoek vast in de ring.

De voorbereiding van de Rotterdammers was al niet hoopgevend, maar ook de eredivisiestart zorgt nog niet voor blije gezichten in de havenstad. Het eerste thuisduel werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Sparta en gisteren moest de ploeg van Stam ook genoegen nemen met een gelijkspel tegen SC Heerenveen. "Het is spijtig, maar wij kunnen niet meedoen om de titel. Zo reëel moet je zijn'', vertelt de oefenmeester in De Telegraaf.

Het is een opvallende uitspraak van de trainer na twee wedstrijden in de eredivisie. De Rotterdammers hebben na twee duels slechts twee punten, maar ook PSV en Ajax zijn niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Zij speelden de eerste wedstrijd van het seizoen ook gelijk en staan daarom beide op vier punten. Het is dus een klein gat, maar Stam lijkt de hoop nu al op te geven op een rol in de titelstrijd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›