Veltman mag niet weg van Ten Hag: ''We hebben hem keihard nodig''

0
Veltman mag niet weg van Ten Hag: ''We hebben hem keihard nodig''

Joël Veltman liet deze zomer weten dat hij graag een transfer zou maken naar het buitenland, maar dat gaat niet gebeuren als het aan Erik ten Hag ligt. 

''Ik snap die wens heel goed, maar wij moeten aan de belangen van Ajax denken. Ik heb tegen Joël gezegd dat hij niet weg mag. We hebben hem keihard nodig'', vertelt de trainer in De Telegraaf. ''Met Matthijs de Ligt zijn we daar een belangrijke kracht kwijtgeraakt en hij kent de speelwijze en heeft de kwaliteiten voor die positie. De maand augustus is een ontzettend belangrijke maand voor ons en daarin hebben we Veltman nodig.''

De oefenmeester erkent in gesprek met de ochtendkrant dat club met de verdediger praat over een contractverlenging, want na dit seizoen is hij eigenlijk transfervrij. Dit weekend speelde Veltman centraal in de defensie naar Martinez en dat betekende dat er relatief weinig lengte achterin stond. ''Het zijn beiden uitstekende koppers met veel sprongkracht. En iemand als Sergio Ramos, een van de beste verdedigers ter wereld, is ook maar 1,84 meter'', doelt de trainer op de lengte van Veltman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›