Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

'Gretige' Promes: ''Of ik baal van mijn reserverol? Natuurlijk''

( 0 reacties)
'Gretige' Promes: ''Of ik baal van mijn reserverol? Natuurlijk''

Quincy Promes keerde deze zomer terug in Nederland. De aanvaller werd door Ajax losgeweekt bij Sevilla, maar moet in Amsterdam voorlopig genoegen nemen met een rol als invaller.

Promes viel afgelopen zaterdag tegen FC Emmen na een uur spelen in. "Ik ben heel gretig", zegt Promes tegenover Voetbal International. "Of ik baal van mijn reserverol? Natuurlijk wil je in de basis staan, maar je hebt te maken met concurrentie. De jongens die nu op mijn positie staan, hebben het vorig jaar uitstekend gedaan. Ik moet keihard vechten voor mijn plek. Ik baal wel, maar ik moet het eerst verdienen."

Toch vindt Promes het niet jammer dat spelers als David Neres en Hakim Ziyech hebben verlengd bij Ajax. "Ik ben blij dat er zo veel kwaliteit aan boord blijft. Hier kan iets heel moois ontstaan", aldus Promes, die weet dat Donny van de Beek mogelijk nog wel vertrekt. "Ik hoop dat hij blijft, maar uiteindelijk is de keuze aan hem. Donny is onmisbaar, heeft speciale kwaliteiten en is heel belangrijk voor ons team."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›