Tadic: ''Zei tegen hem dat ik deze nog beter vind dan de vorige''

( 0 reacties)
Tadic: ''Zei tegen hem dat ik deze nog beter vind dan de vorige''

Dusan Tadic had zaterdagavond een belangrijk aandeel in de overwinning van Ajax op FC Emmen. De Serviër genoot zichtbaar en is blij dat belangrijke krachten als David Neres en Hakim Ziyech behouden blijven.

"Iedereen moet daar blij mee zijn, dat ben ik ook", zegt de aanvoerder van de Amsterdammers in gesprek met NUsport. "Ajax heeft het goed gedaan. We hebben een slimme directie die weten wat ze doen", aldus Tadic, die hoopt dat ook Donny van de Beek bij Ajax blijft.

"Hij is namelijk erg belangrijk voor ons", meent de Serviër. "Hij is een echte Ajacied. De mensen hier vinden hem leuk. Het was ook leuk dat de supporters op de tribune een speciaal nummer zongen voor hem. Ik zei tegen hem dat ik deze nog beter vind dan de vorige."

Na de zege op FC Emmen ging het vizier bij Tadic al snel op PAOK Saloniki. "De Champions League is het belangrijkst", weet hij. "We moeten de volgende ronde halen. Ik vind het niet goed dat wij als halve finalist mee moeten doen aan de voorrondes, maar we moeten dat accepteren en ons goed voorbereiden. Dit is onze taak en verantwoordelijkheid. Ik hoop dat de fans weer achter ons gaan staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›