Martínez maakt indruk: ''Hij is nooit bang voor een tegenstander''

0
Martínez maakt indruk: ''Hij is nooit bang voor een tegenstander''

Lisandro Martínez maakt indruk bij Ajax. Dit weekend speelden de Amsterdammers tegen VVV Venlo, waardoor de verdediger niet veel hoefde te doen. Desondanks was Ernie Brandts positief in De Telegraaf.

''Het is knap dat hij er direct staat. Hij houdt zich goed staande en heeft zich in rap tempo aangepast aan de manier van voetballen in Nederland. In Limburg is Ajax immers nauwelijks in de problemen gekomen en had de ploeg weinig te duchten van het ultradefensieve VVV. Wel zie je dat die jongen het Zuid-Amerikaanse gif in zich heeft. Hij is nooit bang voor een tegenstander en schuwt de duels niet. Tagliafico heeft dat venijn ook'', schrijft de rapporteur in de ochtendkrant, na de 4-1 overwinning van Ajax.

Brandts zag een sterke speler, maar VVV is natuurlijk geen perfecte graadmeter. "Mijn eerste indruk van hem is goed, maar de echte test volgt natuurlijk wanneer Ajax straks zware Europese wedstrijden speelt en tijdens Nederlandse topduels. Dan moet hij zijn verdedigende kwaliteiten meer aanspreken. Hoe ik Martínez zou omschrijven? Hij is niet echt een killer, zoals bijvoorbeeld Jaap Stam. Maar hij heeft wel een enorme drive, is fel en kletst er vol in.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›