''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Derksen lovend over Tadic: ''Hij is de ultieme prof''

( 0 reacties)
Derksen lovend over Tadic: ''Hij is de ultieme prof''

Dusan Tadic gaat is met zijn tweede seizoen bij Ajax bezig. Volgens Veronica Inside-analist Johan Derksen is de Serviër een ideale speler voor Ajax.

"Hij kan op iedere positie spelen en hij vult alles perfect in", begint Derksen voorafgaand aan het duel tegen APOEL Nicosia. "Hij is een aanspeelpunt, hij geeft de balletjes tussendoor, hij maakt af. Hij is de ultieme prof."

Vorig jaar werd het beleid qua salaris veranderd. "De wisseling in beleid is goed. Daardoor kunnen ze spelers met hogere salarissen erbij houden. Anders hadden we met onze zenuwen in onze buik gekeken naar het piepjonge Ajax dat zomaar een draai om de oren zou kunnen krijgen van APOEL Nicosia", aldus Derksen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›