De Boer: ''Kan niet verwachten dat Ajax iedereen van de mat tikt''

1
De Boer: ''Kan niet verwachten dat Ajax iedereen van de mat tikt''

Ajax kan nog een extra middenvelder gebruiken, dat vindt Ronald de Boer. De oud-speler van Ajax raakte niet onder de indruk van het vertoonde spel van de Amsterdammers.

Achterin en voorin zijn er volgens De Boer heel veel opties. "Maar op het middenveld is het toch vrij schaars", reageert hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er zijn veel talentvolle middenvelders, maar ik zie nog niet een jongen die al echt klaar is voor het grote werk."

De massale kritiek vond De Boer iets overdreven. "Want Ajax heeft dit seizoen tegen PSV en in de competitie al een paar keer heel goed gespeeld. In de Champions League zijn de tegenstanders echter van een ander kaliber, bij PAOK en APOEL speel je tegen echter slopers en dat is lastig als je zelf nog niet in topvorm bent."

De Boer merkt dat het verwachtingspatroon bij Ajax is toegenomen. "Maar je kan niet verwachten dat Ajax zomaar iedereen van de mat tikt. Toch heb ik er wel vertrouwen in dat APOEL volgende week verslagen zal worden."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Aug 2019 om 10:55
    Tip voor Ajax middenveld : Hans Vanaken van Club Brugge.... betaalbaar... ervaren... techniek...fysiek...en kunt Marin nog als ruilmiddel aanbieden....
Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›