''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

Steun voor Marin: ''Hij wordt niet in zijn kwaliteiten uitgespeeld''

( 0 reacties)
Steun voor Marin: ''Hij wordt niet in zijn kwaliteiten uitgespeeld''

Jan Boskamp vindt dat nieuwkomer Razvan Marin niet goed gebruikt wordt in de Johan Cruijff Arena. De middenvelder speelt tot dusver ongeluk bij Ajax, maar dat heeft ook met zijn rol te maken.

"Iedereen loopt op die jongen te zeiken. Ze dachten allemaal dat het de nieuwe Frenkie de Jong was, maar ik heb vanaf het begin tegen ze gezegd dat het een box-to-boxspeler is", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. De oud-voetballer vindt dat trainer Erik ten Hag hem andere taken mee moet geven in het veld.

"Hij wordt niet in zijn kwaliteiten uitgespeeld en moet plots de opbouw gaan verzorgen. Dat kan hij nog niet. Ajax draait op dit moment niet en dan wordt al snel naar nieuwe, duren jongens gewezen, maar dat komt wel goed'', houdt Boskamp het vertrouwen in de middenvelder, die deze zomer voor iets meer dan twaalf miljoen euro naar Amsterdam werd gehaald. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›