Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Verbazing over Promes: ''Als aanvaller was het echt niet best, hè''

( 0 reacties)
Verbazing over Promes: ''Als aanvaller was het echt niet best, hè''

Kenneth Perez is niet onder de indruk van de kwaliteiten van Quincy Promes. De aanvaller van Ajax heeft volgens de analist te weinig kwaliteiten om beslissend te zijn als aanvaller.

"Promes in het Nederlands elftal... Óf hij speelt als wingback, als je daar iemand nodig hebt, óf hij speelt niet", zei Perez zondagochtend bij FOX Sports. "Want als aanvaller was het echt niet best, hè?"

De omzetting van Ronald Koeman, waarna Promes als back ging spelen pakte goed uit voor Oranje. "Promes werd op rechts gezet, tegenover Schulz. Babel moest achter Klostermann aan, Depay werd achter Malen gezet en Wijnaldum ging tien meter terug. Hij ging er komen, in plaats van er staan. Daar is hij goed in!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›