Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

Promes tevreden: ''Ik heb m'n werk gedaan voor het team''

( 0 reacties)
Promes tevreden: ''Ik heb m'n werk gedaan voor het team''

Het Nederlands Elftal won vrijdag met 2-4 van Duitsland. Quincy Promes, was belangrijk voor Oranje, nadat Ronald Koeman hem neer had gezet als vleugelverdediger in plaats van als aanvaller.

"Ik heb m'n werk gedaan voor het team", concludeert Promes in gesprek met Voetbal International. "Ik moest mezelf een beetje opofferen, maar de trainer weet ik daar m'n verantwoordelijkheid in neem. Bij de eerste goal (van Serge Gnabry, red.) kwam ik een beetje ongelukkig uit, maar voor de rest heb ik wel prima gespeeld."
 
De invalbeurt van Donyell Malen heeft indruk gemaakt op Promes: "Hij heeft veel strijd geleverd en beloont zichzelf met een goede goal. Hij is een jongen met veel talent en ik ben blij dat hij van waarde was. Nu gaan we met het volle vertrouwen naar Estland."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›