Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

Teleurgestelde Tadic: ''Gelukkig hebben we de Nations League nog''

( 0 reacties)
Teleurgestelde Tadic: ''Gelukkig hebben we de Nations League nog''

Dusan Tadic baalt na de nederlaag van Servië tegen Portugal (2-4). Volgens de aanvaller van Ajax wordt het voor zijn thuisland erg moeilijk om zich via de kwalificatie te plaatsen voor Euro 2020.

"Dit is een grote teleurstelling. Het is mooi dat het stadion vol zat, maar we zijn teleurgesteld. We wilden een positief resultaat en dat is niet gebeurd. Portugal is een team met veel kwaliteit en straft elke fout af. Daarvan hebben we er te veel gemaakt", begint Tadic tegenover Servische media.

Servie, groepswinnaar in de Nations League, heeft de play-offs nog achter de hand. "Als je realistisch bent wordt het lastig om ons via deze kwalificatiereeks te plaatsen voor het EK. De Portugezen en de Oekraïners geven dit niet meer weg. Gelukkig hebben we de Nations League nog."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›