Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Concurrentie voor Promes bij Oranje: ''Hij zal frequenter moeten starten''

( 0 reacties)
Concurrentie voor Promes bij Oranje: ''Hij zal frequenter moeten starten''

Het is de verwachting dat bondscoach Ronald Koeman niet veel zal veranderen in zijn opstelling voor het duel met Estland. De Telegraaf weet desondanks dat drie internationals hun plekje niet meer zeker zijn.

Een van die spelers is een Ajacied. "Quincy Promes (27) speelde al bij de gratie van de geblesseerd afgehaakte Steven Bergwijn (21). De aanvaller, die met zijn eeuwige glimlach en opgewekte karakter een belangrijke rol speelt in het groepsproces, zal bij Ajax frequenter moeten starten dan die ene keer tot dusver tegen Sparta'', schrijft de ochtendkrant.

De buitenspeler heeft veel concurrentie van de jonge talenten. ''De 20-jarige Donyell Malen – bij PSV weliswaar spits – is een geduchte concurrent en Justin Kluivert (20) kan dat worden. In de verte komen de AZ’ers Calvin Stengs (20) en Myron Boadu (18) eraan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›