''Ajax op de knieën dwingen telt pas echt voor Malen''

0
''Ajax op de knieën dwingen telt pas echt voor Malen''

Donyell Malen scoorde op zaterdagavond liefst vijf doelpunten voor PSV tegen Vitesse, maar Valentijn Driessen vindt dat de jongeling het nu moet laten zien tegen Ajax.

"Zondag wacht Malen een echte proef van bekwaamheid in de topper PSV-Ajax. De laatste confrontaties in Eindhoven maakte Luuk de Jong het verschil met zijn kracht, kopspel en ongekende arbeidsethos. Nu moet Malen die rol overnemen door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van zijn snelheid'', schrijft de columnist in De Telegraaf, die zag dat de verdediging van Ajax het dit weekend ook moeilijk had met de snelle Mitchell van Bergen van SC Heerenveen. 

''Die vijf doelpunten tegen Vitesse zijn leuk – illustere voorgangers van Malen als Romario, Ronaldo en Ruud van Nistelrooy is dat aantal nooit gelukt – maar zijn slechts het bewijs van het pupillenniveau van verdedigen in de Eredivisie. Ajax op de knieën dwingen telt pas echt als bevestiging van Malens kwaliteiten. Dan mag hij als spits werkelijk aspiraties koesteren richting de Europese top'', vindt Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›