Neres heeft hoge verwachtingen: ''Ajax is nog sterker dan vorig seizoen''

0
Neres heeft hoge verwachtingen: ''Ajax is nog sterker dan vorig seizoen''

David Neres is nog zoekende naar zijn vorm van het vorige seizoen. Toch gelooft de Braziliaan in nieuw succes van Ajax in de Champions League.

"Het is nog niet gelukt om wat constanter te spelen. Ik moet mezelf in elke wedstrijd blijven verbeteren. Ik moet er nog hard aan werken, maar ik word elk seizoen beter'', vertelt de dribbelaar in gesprek met de NOS. De aanvaller zag Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne vertrekken. Zelf besloot hij om zijn contract in Amsterdam te verlengen, waardoor hij minstens nog een seizoen voor Ajax speelt.

"De club heeft vertrouwen in me en dat is altijd zo geweest. En ik waardeer dat vertrouwen enorm. We hebben nog steeds een sterk team. We hebben goede spelers gehaald en de kern van de ploeg is overeind gebleven. Dat is belangrijk'', doelt hij op André Onana, Dusan Tadic en Nicolas Tagliafico. Die steunpilaren besloten net als Neres om Ajax nog minstens een seizoen trouw te blijven.

Vorig seizoen beleefde de ploeg een geweldige Europese campagne en die ervaring moet er dit jaar voor zorgen dat de ploeg ook indruk weet te maken. In de poulefase nemen de Amsterdammers het op tegen Chelsea, Valencia en Lille. "Een heel moeilijke en gelijkwaardige groep. Maar ik weet zeker dat wij een sterke ploeg hebben. Nog sterker dan vorig seizoen. We hebben meer ervaring. We hebben alles in huis om een goed toernooi te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›