Promes over kritiek: ''Eén keer heb ik gereageerd op Johan Derksen''

0
Promes over kritiek: ''Eén keer heb ik gereageerd op Johan Derksen''

Quincy Promes krijgt als Oranje-international en speler van Ajax regelmatig te maken met kritiek. De 27-jarige aanvaller kan daar inmiddels echter goed mee omgaan, zo vertelt hij in een interview met Voetbal International.

"Kritiek hoort erbij", zegt Promes koeltjes. De linksbuiten schudt de kritiek meestal zo van zich af. "Maar één keer heb ik gereageerd op Johan Derksen, maar dat zou ik nu niet weer doen. Ik was ook maar wat aan het dollen."

"Ze floepen er in dat programma regelmatig wat uit als het om mij gaat, ik dacht: nu zeg ik een keer wat terug", legt Promes uit. "Ik kan ook goed omgaan met kritiek, hoor. Ik begrijp het soms ook wel. Misschien komt het omdat ik in Rusland zat en toch een beetje uit beeld was. Terwijl het wel mijn beste jaren waren."

Wat er over hem geschreven werd toen hij bij Spartak Moskou zat, was grotendeels onzin, zo stelt Promes. "Als je kritiek geeft, moet je het onderbouwen, punt. Maar als je kritiek geeft om zo maar wat te roepen, daar kan ik niks mee. Zelf ben ik tevreden. Ze zeggen toch altijd dat je beste jaren vanaf je 27ste komen? Nou ik ben 27, dus het kan nog beter."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›