Tip voor Overmars: ''Hij zit qua profiel tussen De Jong en Schöne in''

0
Tip voor Overmars: ''Hij zit qua profiel tussen De Jong en Schöne in''

Ondanks de sluimerende interesse vanuit Amsterdam speelt Davy Pröpper dit seizoen nog steeds bij Brighton & Hove Albion. Volgens Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad had de Oranje-middenvelder echter prima bij Ajax gepast.

"Waarom speelt Pröpper niet voor Ajax?", vraagt Wijffels zich hardop af. "Als je toch iemand had kunnen halen qua profiel tussen Frenkie de Jong en Lasse Schöne in zit, dan is hij dat. Het lijkt me dat je zo'n jongen best kan ophalen, maar op de één of andere manier is het er niet van gekomen."

Kenneth Perez ziet het anders. "Denk je echt dat ze hem zomaar even op kunnen halen? Hij heeft het in de Premier League heel goed gedaan. De vraagprijzen van Engelse clubs zijn niet mals. Ajax gaat toch niet 40 of 50 miljoen betalen voor Pröpper?", stelt de oud-Ajacied bij Voetbalpraat.

Wijffels denkt dat de transfersom voor Pröpper wel mee zou vallen. "Als je Daley Blind voor bijna twintig miljoen terughaalt, dan kun je Pröpper ook wel voor achttien miljoen halen." Valentijn Driessen bevestigt dat er uit Amsterdam interesse was voor Pröpper. "Het is overwogen, zijn naam is gevallen. Maar ik weet niet waarom ze niet hebben doorgepakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›