Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

''We maken het ze best moeilijk, maar we houden er niets aan over''

( 0 reacties)
''We maken het ze best moeilijk, maar we houden er niets aan over''

Alfons Groenendijk is niet geheel ontevreden over het optreden van ADO Den Haag tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen zondag met 0-2 op bezoek in de Hofstad.

"We hebben alle topploegen nu gehad dit jaar en elke keer hebben we er een zelfde soort gevoel aan overgehouden", vertelt Groenendijk aan FOX Sports. "We maken het ze best wel moeilijk, maar we houden er niets aan over. Vandaag had je met een beetje geluk een punt kunnen pakken. Als zij de 0-2 en 0-3 maken, dan is het gespeeld."

"Als ze die niet maken, dan weet je dat je in de wedstrijd blijft en het Ajax in de tweede helft behoorlijk moeilijk kan maken", vervolgt Groenendijk. "Deze jongens hebben fantastisch gespeeld vandaag. Ze hebben alles gegeven tegen een ploeg die op dit moment furore maakt in Europa. Dat moet je niet onderschatten."

"Ze spelen half Europa op een hoop. Dan moet je daar als ADO, met minder kwaliteit, iets tegenover zetten. Dat hebben ze gedaan. Ik kan niet ontevreden zijn over mijn ploeg", besluit hij.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›