Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken'' Ajax onderuit in rommelige eerste leg tegen Getafe

ADO Den Haag baalt: ''Er was vandaag echt wat te halen tegen Ajax''

( 0 reacties)
ADO Den Haag baalt: ''Er was vandaag echt wat te halen tegen Ajax''

ADO Den Haag verloor zondag met 0-2 van landskampioen Ajax. Tommie Beugelsdijk, verdediger van de ploeg van Alfons Groenendijk, denkt dat er misschien meer had ingezeten.

"Ajax is natuurlijk een fantastische ploeg, maar met een beetje geluk had je misschien een puntje kunnen pakken", begint Beugelsdijk tegenover Omroep West. "Dat heeft met strijd te maken. Als we dit elke wedstrijd op de mat kunnen leggen, dan zie ik het heel positief in en dan gaan we genoeg punten pakken."

Uit een counter na een hoekschop van ADO Den Haag scoorde Ajax uiteindelijk de 0-2. "Ik was aan het vloeken", aldus middenvelder Lex Immers. "Normaal gesproken vloek ik niet zo erg, maar het was gewoon een stuk frustratie bij mij. Er was vandaag echt wat te halen tegen Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›