Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Huntelaar: ''Er zijn twee partijen, daar horen onze fans ook bij''

( 0 reacties)
Huntelaar: ''Er zijn twee partijen, daar horen onze fans ook bij''

Klaas-Jan Huntelaar vindt het jammer dat er bij de wedstrijd van Ajax tegen ADO Den Haag geen uitfans aanwezig zijn. De spits, die voor de tweede keer dit seizoen in de basis begon, zette zijn team op voorsprong in de Hofstad.

"Het is niet leuk om zonder fans te spelen, die sfeer maken en het voetbal beleven", zegt Huntelaar tegen AT5. "Voetbal is voor twee partijen. Daar horen onze fans ook bij. Ik denk dat het makkelijk kan, net als dat het makkelijk kan om een normaal veld te hebben in Nederland."

Huntelaar wil een teamgenoot uitlichten: Daley Blind. "Hij speelde een goede wedstrijd. Samen met Hakim (Ziyech, red.) is hij een van onze betere spelers. Onana had ook nog een goede redding. Blind deed het goed. We hebben gewonnen en toch de nul gehouden. Het ging redelijk makkelijk, al hadden we het onszelf makkelijker kunnen maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›