Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Van de Beek hongerig: ''Ik wil er nog wel wat interlands bijschrijven''

( 0 reacties)
Van de Beek hongerig: ''Ik wil er nog wel wat interlands bijschrijven''

Donny van de Beek is al heel erg lang belangrijk bij Ajax, maar het is hem nog niet gelukt om een basisplek te veroveren in het Nederlands elftal. Daar wil de middenvelder verandering in brengen.

"Mensen denken dat ik meer interlands achter mijn naam heb, omdat ik er al een tijdje bijzit, maar er is een flink aantal duels dat ik niet ben ingevallen. Ik wil er nog wel wat interlands bijschrijven natuurlijk. Ik ga mijn best doen op trainingen en zie dan wel wat de bondscoach in gedachten heeft. Als hij me de kans geeft, is het aan mij om het te laten zien'', vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Van de Beek had het vorig seizoen in het begin moeilijk bij Ajax, maar de bondscoach bleef hem toen wel selecteren. "Natuurlijk wil ik hem nu terugbetalen. Hij heeft vertrouwen in me, want anders had hij toen ook kunnen zeggen: helaas, maar ik kies nu voor anderen. Dat heeft hij nooit gedaan. Dus mijn kans gaat echt wel komen. Ik blijf rustig in de goede zin van het woord, want ik ben echt wel hongerig."

De Ajacied kan als nummer tien uit de voeten, maar ook in een verdedigende rol als nummer zes: "Dat is ook iets wat heel goed kan, maar ik meld me en zie wel wat er gebeurt. Als het moet in Oranje ben ik er klaar voor. Deze twee wedstrijden moeten we vol voor de winst gaan en als het lukt om zes punten te pakken, doen we geweldige zaken. Daar zullen we alles voor moeten geven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›