Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Feyenoord heeft fout gemaakt: ''Jong Ajax kan zo de Eredivisie in''

( 0 reacties)
Feyenoord heeft fout gemaakt: ''Jong Ajax kan zo de Eredivisie in''

De tafelgasten van Rondo herhalen het nog maar eens: het was een grote fout van Feyenoord om geen beloftenteam af te vaardigen in de Keuken Kampioen Divisie. Andere clubs deden dat destijds wel, waaronder Ajax.

De Rotterdammers hebben moeite met de doorstroom van talenten en dat heeft deels te maken met het feit dat de stap tussen het eerste elftal en de jeugd te groot is. Jack van Gelder vindt dat de Rotterdamse club de slag volledig heeft gemist. "Kijk naar de spelers die nu in AZ 1 komen, die hebben kunnen rijpen bij Jong AZ'', vertelt hij bij Rondo op Ziggo Sport. 

Youri Mulder is het eens met de presentator. Hij maakt een vergelijking met Jong Ajax, dat afgelopen weekend een uitstekend wedstrijd op de mat legde. "Kijk naar die wedstrijd van deze week: 6-0 tegen FC Eindhoven. Dat hele elftal van Jong Ajax kan zo in de Eredivisie spelen. Geen probleem."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›