Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Kluivert: ''Het gaat in Italië voor mijn gevoel niet zo makkelijk''

( 0 reacties)
Kluivert: ''Het gaat in Italië voor mijn gevoel niet zo makkelijk''

Na een moeilijk debuutjaar lijkt Justin Kluivert eindelijk zijn draai gevonden te hebben in Italië. Bij AS Roma kan hij dit seizoen telkens vaker op een basisplek rekenen. 

Dat de Serie A andere koek is dan de Eredivisie, heeft hij wel gemerkt. "Het gaat in Italië voor mijn gevoel niet zo makkelijk als in de Eredivisie", vertelt Kluivert aan FOX Sports. "Het scoren is veel moeilijker. Je ziet dat iedereen wel goed is en ook goed verdedigt. Het is veel moeilijker om je momenten te hebben."

Zo ligt het rendement van Kluivert in Italië een stuk lager dan in de Eredivisie. "Bij Ajax zou ik zes kansen krijgen, maar hier heb ik er misschien drie. Die moet je gewoon benutten. Dat is wel wat anders. Het niveau is ook gewoon hoger."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›