Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken'' Ajax onderuit in rommelige eerste leg tegen Getafe

Schuurs: ''Bij Fortuna konden we in de jeugd vaak niet trainen''

( 0 reacties)
Schuurs: ''Bij Fortuna konden we in de jeugd vaak niet trainen''

Spelen voor Fortuna Sittard en spelen voor Ajax is een wereld van verschil, zo heeft Perr Schuurs het afgelopen jaar gemerkt. De Ajax-verdediger doet in Bij Andy in de Auto een boekje open over de verschillen tussen zijn oude en huidige club. 

"Het is heel anders", begint Schuurs. "Bij Fortuna konden we in de jeugd vaak niet trainen, hadden we niet eens ballen. Ik had m'n eigen pompje mee om ze op te pompen. Bij het eerste elftal was het wel beter, maar als je het vergelijkt met Ajax zijn de faciliteiten heel anders. Bij Ajax is alles wereldtop en bij Fortuna was dat niet altijd het geval."

Ook op zijn privéleven had de stap naar Amsterdam grote invloed. "Ik woonde bij mijn ouders, in een klein dorpje. Nu woon ik met mijn vriendin samen in Amsterdam. Mijn ouders deden alles voor mij, afwassen, m'n bordje naar de keuken brengen. Nu moet ik alles zelf doen, maar ik heb veel aan mijn vriendin. Dat is wel beter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›