Castillo had meer opties: ''Ik zou eigenlijk naar Juventus gaan''

0
Castillo had meer opties: ''Ik zou eigenlijk naar Juventus gaan''

Juan Familia-Castillo speelt dit seizoen op huurbasis voor Jong Ajax. De 19-jarige linksback, die in 2016 de jeugdopleiding van Ajax verruilde voor die van Chelsea, keerde deze zomer terug op het oude nest. 

"Of ik het hier naar mijn zin heb? Zeker", vertelt Castillo in gesprek met Voetbal International na een interland met Oranje Onder 20. "Ik heb mijn familie en mijn vrienden heel erg gemist. Ik ben blij dat ik weer op vertrouwd gebied ben." 

Castillo koos deze zomer voor Ajax, maar de jeugdinternational had ook meer opties. "Ik zou eigenlijk naar Juventus gegaan, dat was de bedoeling. Maar door bepaalde redenen is dat uiteindelijk niet doorgegaan", aldus Castillo, die weet dat Ajax een optie tot koop in zijn huurcontract heeft bedongen. "Als ik het dit seizoen goed doe, dan hoop ik dat ik door Ajax gekocht wordt. Misschien dat ik dan minuten krijg in de Eredivisie."

Momenteel is Castillo blij om in de Keuken Kampioen Divisie te spelen. "In Engeland speel je in de beloftenteams gewoon tegen jongens van je eigen leeftijd. Die jongens kunnen wel goed voetballen, maar hier in de Keuken Kampioen Divisie speel je tegen mannen. Ik merk dat daar vooral fysiek een verschil in zit. Ik denk dat het voor mij dan ook wel goed is om hier te spelen", besluit de Ajacied. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›